ROTTERDAMS TOT IN JE HART

“Ooit begon het met mijn werk als freelance location scout voor de legendarische John ‘Phoxx’ van Phoxx Locationscope. Zo heb ik Rotterdam écht goed leren kennen.” Aan het woord is Maarten Reijgersbergen, founder van communicatiebureau RauwCC. Ze huizen aan de Kratonkade met wijds uitzicht over de Nieuwe Maas. “Als je vanuit ons kantoor naar buiten kijkt, voel je Rotterdam tot in je hart. Ons unieke zicht op de Nieuwe Maas is op een andere plek in Rotterdam moeilijk te vinden.”

Als ondernemer heeft Maarten heel bewust gekozen voor dit kantoor: “We zitten met RauwCC naast ons ‘slimme broertje’ Connect Holland en delen faciliteiten zoals onze #kombuis, de kantine met kok waar we gezamenlijk lunchen. Omdat mijn collega’s en ik, als we wakker zijn, hier vaker zijn dan thuis, vind ik het heel belangrijk dat RauwCC HQ als een veilige werkplek wordt gezien. Waar het voelt als thuiskomen als je een tijdje bent weggeweest. Ja, het Llodkwartier kán heus wel zonder RauwCC, maar het is leuker mét.”

Maarten zou liever niet alleen zien dat er woningen en kantoren bijgebouwd worden in het Lloykwartier. “Ik denk dat het heel belangrijk is dat de gebouwen in het Lloydkwartier een levendige plint met winkels en horeca plus voldoende groene buitenruimte krijgen. Ook hoop ik dat er in de nieuwe plannen voldoende parkeergelegenheid gereserveerd wordt. Liever dus geen stukje spookstad aan de Maas, maar een levendig en actief stuk Rotterdam.”

De volgende stap volgens Maarten: “Bouwen, en snel een beetje!” grapt Maarten. Maar een serieuze ondertoon ontbreekt niet: “Het gebied ligt al lang genoeg stil, dus wat mij betreft snel aan de slag”.

Hoe ik hier ooit als freelance location scout begon te werken voor de legendarische John ‘Phoxx’ van 
Phoxx Locationscope en zo Rotterdam écht goed heb leren kennen. En hoe ik na vrijwel heel Rotterdam gezien te hebben, toch voor deze plek gekozen heb om mijn bedrijf te laten groeien. Ik ben RauwCC op 1 mei 2010 gestart als eenmanszaak in De Machinist, vervolgens verhuist naar de Hoge Schijf van de Schiecentrale en nu zitten we met 18 creatieve talenten aan de Kratonkade.

www.rauwcc.nl
010 22 11 470
mail@rauwcc.nl

Over dit bericht

  • Geplaatst op 24 oktober 2019
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.