Stoer. Robuust. Open. Energieneutraal. Duurzaam. En 100% Rotterdams.

Lloyd Yard verbindt het roemruchte verleden van de stad met jouw toekomst. Want in Lloyd Yard kom je thuis op een historische plek aan de Maas, in een gebouw dat is ontwikkeld met de blik naar voren. Een gebouw dat is ontworpen om je leven kleur te geven, om je te omringen met dat wat het leven van alledag leuk, gezellig en de moeite waard maakt.

Je wordt omgeven door ruimte en heel veel groen om in alle rust van te genieten. Om lekker in te tuinieren, een borrel te drinken, te barbecueën, een boek te lezen of helemaal niks te doen. Alles is erop gericht om van Lloyd Yard jouw eigen heerlijke plek aan de Maas te maken. Om het jouw eigen buurt in de grote stad te maken. En geloof het of niet, maar misschien is Lloyd Yard daarom wel het fijnste plekje van Rotterdam om te wonen. 

Nieuwbouw
De een wil een royale woning met flinke woonkamer, genoeg ruimte voor een lekkere keuken, een speelplek voor de kinderen en rustig plekje om te kunnen werken. Voor die mensen worden 12 townhouses gebouwd waarin al die ruimte te vinden is. De ander wil een woning die past in het fast lane city life. Die komen er ook, in de vorm van 37 appartementen en 53 studio’s. Heb je misschien liever iets er tussenin? Kijk dan eens naar de 23 maisonnettes. Wat jouw eigen woonwensen ook zijn, je kunt ze vervullen in Lloyd Yard. Met duurzame koop- en huurwoningen in prijsklassen die tegemoetkomen aan happy singles, starters en doorstromers, families.

Zelfbouw
Is het jouw droom om in midden de stad een huis te bouwen? Straks kan het. Koop een kavel in Lloyd Yard en bouw dat huis wat alles heeft wat je wilt. Want zelfbouwers met een visie kunnen aan de slag met specialisten op het gebied van ontwerpen, duurzaamheid en materialen om een 100% eigen droomhuis te realiseren. Dit is die ene, unieke kans om een plek te creëren waarin jouw ideeën, wensen en eisen een plek krijgen. Voor dromers die doeners willen worden, zijn tien kavels van circa 100 m2 beschikbaar, die ruimte bieden voor huizen met woonoppervlaktes tot boven 200 m2 voor een prachtig leven aan de Maas.

Leven aan de Lloydpier
De Rotterdamse Lloydpier is de plek waar eens schepen vertrokken naar het Verre Oosten en waar loodsen en pakhuizen het stoere straatbeeld bepaalden. Het uitzicht over de Maas is gigantisch, de sfeer is groots. Dat alles krijgt in Lloyd Yard een extra dimensie door de enorme buitenruimte. De formidabele binnentuin is groot. Zo groot dat iedere bewoner er een plekje vindt om zich te verwonderen over rijkdom aan bloemen en planten. Of simpelweg geniet van de zon, rust en frisse lucht. Maar waar je ook je groene vingers aan het werk kunt zetten in de moestuin met groenten en kruiden. En wie zichzelf echt even wil trakteren op een uniek uitzicht, neemt plaats op de schommel in het Maasvenster om ontspannen over het water te turen.


Heb je interesse in Lloyd Yard? Meld je dan aan op de website van Lloyd Yard voor de nieuwsbrief. Dan ben je het snelst op de hoogte van alle ontwikkelingen. Dus ook van de start van de verkoop!

Over dit bericht

  • Geplaatst op 13 oktober 2020
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.