JE KOMT HIER NIET ALLEEN SLAPEN, JE KOMT HIER THUIS

HET VERHAAL VAN STROOM

Het zit hier in het Lloydkwartier vol met klassieke Rotterdamse werklust, innovatie en creativiteit. Dat past bij ons.” Chinook Stenhuijs van STROOM is aan het woord. In een voormalige energiefabriek van het Lloydkwartier ontstond een verrassend hotel met een eigenzinnige huiskamer. “Bij ons kom je niet alleen slapen, bij ons kom je thuis.

STROOM is niet meer weg te denken uit het Lloydkwartier. “Wij horen thuis in deze regio. We zijn een verzamelpunt voor de community, een landingsbaan met het uiterlijk van een warme huiskamer. Hier komen de bewoners koffie halen, boodschappen doen of gewoon een praatje maken met elkaar en met ons. Niet alleen dat, onze hotelgasten verkennen de buurt, genieten van de regio en dragen daarmee bij aan de lokale economie.”

Mensen komen naar het Lloydkwartier om uit te waaien aan de Nieuwe Maas, te genieten van de kleinschalige cafés en de gemoedelijke sfeer. Wat Chinook betreft blijft dit zo. “Dit is niet de plek voor grote commerciële bedrijven, maar lokale en gezellige gelegenheden. Laten we dit prachtige stukje Rotterdam zo houden. Natuurlijk betekent dat niet dat we niet kunnen innoveren. Dat is immers waar Rotterdam om bekend staat.”

De Lloydpier is omgeven door water en een dijk. De bewoners en de mensen die er werken hebben best een zekere band met elkaar volgens Chinook: “Onze buurt is de thuisbasis van de Theaterschool en Hogeschool van de kunsten. De art scene is hier in volle bloei en er is een groot scala aan evenementen en cafés die dit ondersteunen. Daar zien wij toekomst in: het Lloydkwartier als het artistieke centrum van de stad.”

Het verhaal van het Lloydkwartier ís het verhaal van STROOM. Chinook: “Een sterke community, gezegend met unieke locaties en een herinnering aan Rotterdam zoals het altijd geweest is en waarvan de kern nooit zal veranderen: uniek, gastvrij en no-nonsense.”

Hotel, brasserie, bakkerij, espressobar, verswinkel en cadeaushop
www.stroomrotterdam.nl
010-2214060
info@stroomrotterdam.nl

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates