HET KWARTIER HELPEN GROEIEN

HET VERHAAL VAN BERRY’S LUNCHROOM

“Ik werk er niet alleen, ik woon er ook” trapt oprichter Robin Achterkamp zijn verhaal af. “Naast de lunchroom en het cateringbedrijf dat ik run, heb ik ook m’n eigen woonplek in het Lloydkwartier gevonden.” Waar de naam Berry vandaan komt? “Zo heet m’n trouwe blonde labrador retriever. Inmiddels voor veel inwoners en hondenbezitters van het Lloydkwartier een begrip én trouwe gast van de lunchroom.

Ruim zes jaar geleden startte Berry zijn lunchroom in het Lloydkwartier. Een jonge ondernemer met een droom om in een nieuwe wijk een ontmoetingsplek te maken voor alle bewoners en ondernemers. “Ik richt me ook echt op de mensen in de wijk. Natuurlijk zijn mensen daarbuiten ook welkom, maar allereerst maak ik de verbinding ín de wijk.”

Het Lloydkwartier kan wel zonder ons, maar het zou in ieder geval een stuk minder gezellig zijn als wij er níet zijn. We zitten al ruim 6 jaar op deze plek en hebben het Kwartier mede helpen groeien. Mijn oproep is dan ook om het Lloydkwartier niet té ver door te ontwikkelen, zodat je het gevoel met de haven en de Maas kwijtraakt. Meer verfraaiing van de wijk door middel van groen en verlichting en ook betere parkeervoorzieningen zijn zeer welkom. Daarnaast zou het voor de wijk leuk zijn als Eden District afgebouwd wordt, dit zal voor meer leven en kleur zorgen!

www.berryslunch.nl
010-7634273
info@berryslunch.nl

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.