BIJ TOEVAL IN DE SCHIECENTRALE

HET VERHAAL VAN CONNECT HOLLAND

“Hoe je van de nood een deugd maakt, daar weten ze bij Connect Holland alles van. Bij toeval betraden zij in 2007 het kantoor op de Kratonkade. “We zijn hier een soort van per ongeluk terechtgekomen. Een deal voor onze nieuwe huisvesting liep door een onbetrouwbare makelaar lastminute mis. Ons oude kantoor was al opgezegd. We zijn toen binnen 23 dagen verhuisd naar een kantoor op de Kratonkade 9. Het cascopand moest in de tussentijd nog volledig worden ingericht en verbouwd. De gemeente heeft ons geweldig geholpen en we voelden ons écht welkom. Inmiddels beschikken we over 1.500 m2 kantoorruimte in de Schiecentrale en werken we met meer dan 70 collega’s dagelijks aan gave opdrachten.”

Inmiddels werkt Connect Holland al meer dan 10 jaar met veel plezier en een prachtig uitzicht over de Maas. “We komen hier écht thuis. Het is de basis van ons bedrijf. De langsvarende cruiseschepen die onderweg zijn naar de cruiseterminal aan de voet van de Erasmusbrug geven ons keer op een keer een gevoel van trots. Het gevoel echt Rotterdammer te zijn!”

Het Lloydkwartier biedt ook ruime kansen om even te ontspannen. “Collega’s trappen met mooi weer een balletje op het kunstgrasveld, lopen een rondje langs de kade of genieten van het dakterras.”

Waar het vooral níet naartoe moet met het Lloykwartier volgens ….: “Rotterdam moet je laten leven. Geef ruimte aan creativiteit en vrije geesten. Soms lijkt het alsof we in Rotterdam steeds weer onze interesse verschuiven van het ene naar het andere gebied. Dat is zonde! Laat dit mooie stukje Rotterdam niet onbenut en laten we snel bouwen. Er zit nog veel potentie in het Lloydkwartier!”

www.connectholland.nl
010 – 436 50 50 
info@connectholland.nl

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates