GROOTS WONEN AAN HET WATER!

Uniek woonconcept met gestapelde gezinswoningen

BABEL is een woontoren aan de Kratonkade, op de hoek van Lloyd Yard. Het leuke van Babel is het unieke woonconcept van gestapelde eengezinswoningen. Hier woon je dus niet aan een horizontale, maar aan een verticale woonstraat! Ideaal voor gezinnen en mensen die meer ruimte zoeken in de stad.

In BABEL komen 23 unieke woningen van twee woonlagen waarvan de grootte naar verwachting varieert van 90 tot 145 m2. De woonkamer ligt aan de eigen buitenruimte, gelegen aan de collectieve straat of op straatniveau. Via een inpandige trap bereik je de tweede verdieping met twee, drie of optioneel 4 slaapkamers, een badkamer en bergruimte. Er is letterlijk en figuurlijk genoeg ruimte voor al jouw woonwensen.

Naast ruime gezinswoningen biedt BABEL je een uitzonderlijk zicht op het water. Het water van de Maas en de Schiehaven. De buurt ademt historie. Op de Lloydpier voel je nog steeds de dynamiek van de havenstad. Je leeft er dichtbij het water. Het stoere gebouw BABEL past hier goed bij, met een gevel van baksteen en glas. De hoeklocatie aan de Schiehaven (Kratonkade – Loods Celebes) is qua licht en zicht ideaal en dagelijks het schouwtoneel van de Rotterdamse wateren en een prachtig deel van de skyline van Rotterdam…

Over dit bericht

  • Geplaatst op 30 oktober 2019
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.